Въпреки, че финалът на романтичното шоу бе предизвестен  от изтеклата

...
Въпреки, че финалът на романтичното шоу бе предизвестен  от изтеклата
Коментари Харесай

Мама Ксения тържествува след финала на „Ергенът”

Въпреки, че финалът на сантименталното шоу бе предупреден  от изтеклата предварително  информация въпреки всичко провокира голямото неодобрение   сред  публиката на риалити формата.

Главният воин предстоящо бе залят от негативни мнения, с които феновете изпълниха обществената мрежа. Мнението на почитателите на предаването е, че постъпката на Алек да се покрие за финала и да каже на двете русокоски, че няма да се спре на нито едната от тях е считана за недостойна и малодушна. Не инцидентно хората го засипват с обидни прилагателни: „ Жалка постъпка за мъж, който е тръгнал да се дами! Никоя жена не заслужава такава насмешка!Как можа да се мляска с всички и да им приказва високопарни думи, а най-после да избяга, детско държание не същински шушумига! ”

Само, че множеството от почитателите упрекват майка му за развръзката  на шоуто. Възрастната  госпожа не утвърди нито  една от кандидатките за снаха. Но още повече ядоса феновете като назова Маги, че е жена, която не търси брачен партньор, а популярност.

А Надежда била жена с багаж, имайки поради, че има дете. Да не споменаваме  по какъв начин припадна когато разбра с какъв брой години е по-голяма Маги от Алек.

И непосредствено съобщи, че въобще не я вижда за брачна половинка на Алек. В нейните показа снахата  на сина й би трябвало да е много по-младо и усмихнато момиче, а не обиграна жена. А феновете разясняват: " Проблемът не е, че не си е избрал жена, а че се измъкна като цялостен страхливец! Да се чудиш с какви очи на следващия ден ще се появи пред феновете … "

Автор: Petel.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР